Gezuar Ditelindjen Aurel

Te uroj fat dhe mbaresi! Kalofsh bukur ditelindjen!

U befsh dhe 100vjeç!

Gezuar Aurel, fat dhe mbaresi ne jete :slight_smile:

Ja kalofsh mire sot!

Po sa u bere ti se aty jan vetem 5 qirinje! ajde u befsh edhe 100 suksese ne jet.

Gezuar Ditlindjen,te uroj edhe 100 Pranvera te lumtura Aurel

imagesCAWLSSG7.jpg

U befsh edhe 100 vjec aurel :slight_smile:

Hajde dhe 100 Aurelo,kalofsh sa me bukur sot.

Edhe 100 ! …

Gezuar ditelindjen trim!

urime :slight_smile:

Edhe shum te tjera :slight_smile:

Edhe sa te doje zemra, urime!

Gezuar Aurel , gjithe te mirat :slight_smile:

Shume Faleminderit per urimet me emocjonuat jashte mase (y)

Gezuar ditelindjen, nje 100 vjece,

Gezuar ditelindjen Aurel dhe me fal shume per vonesen :confused: