Gezuar ditelindjen BEHAR

Behar dhe 121 vjec.Gezuar e shume suksese ne shkolle.

HAJDE GEZUAR , 100 VJET E CTE DO ZEMRA

Gezuar behar, dhe suksese ne shkolle dhe ne jete!

Uroj ta shikoj Behari temen :lol:

Behar Gezuar Ditelindjen Dhe 100 Vjec

(po e njoftojme beharin :wink: )