Gezuar Ditelindjen Celesiano

Dhe 100 Vjec Celesiano kalofsh bukur 20 vjetorin

Gezuar ditelindjen Celesiano :smiley:

Celesiano! U bofsh sa vjec te kesh deshire!
Sot e paske te madhe! Gezuar 20 Vjetorin!!!