Gezuar Ditelindjen Emaus!

Emaus, te uroj nga zemra, Gezuar Ditelindjen dhe u befsh 131 vjece! :smiley: Pac me bollek lumturi, gezim dhe dashuri ne jeten tende.

P.S. Mos harro te na thuash cfare dhurate do marresh sot. Shpresoj nje makine Golf. :smiley:

Faleminderit Konti per urimin!

Sigurisht qe do tjua them :smiley:

E sigurt qe Golf nuk do jete… prit te marrim nje here patenten, pastaj makinen :wink:

Kemi nje problem me internetin, momentalisht nuk kemi se e kemi shkeputur dhe kemi bere nje kontrate te re me te mire, dhe presim derisa te na lidhin. Megjithate nuk do humbas se ka edhe internet-kafe :slight_smile:

Edhe nje here faleminderit dhe Zoti te bekofte!

edhe 100 pranevera te lumtura te uroj,edhe pse nuk njihemi

Faleminderit clesiano

:lule: :lule: :lule:

EMAUS u befsh dhe 1000 Vjeçe, Zoti e shtoft Gezimin, Lumturin dhe Haren ne Familjen tende,
Kalofsh sa me bukur

Gëzuar dhe 1000 !!!

:frowning: per vonesen por jo per harresen

Urime,edhe 100 te tjera fat dhe lumturi ne jete.

Faleminderit Reno :smiley:

Gjithashtu edhe ty vigan te falenderoj :smiley: