Gëzuar Ditëlindjen, Emaus!

Gezuar Ditelindjen! Te uroj gjithe te mirat e kesaj bote, paqe, lumturi dhe hare!

Gezuar dhe 100Vjeçe!

Urimet me te mira nga zemra per kete ditelindje! U befsh 1000 vjet!!!

edhe 100 vjet te tjera EMAUS ! fat e lumturi ne jete !

Gëzuar Ditëlindjen Emaus. Të uroj çdo të mirë dhe çdo bekim në jetën tënde.

Zoti të bekoftë.

Χρόνια Πολλά Emaus :slight_smile:

U befsh 100 vjeçe dhe qofsh gjithmone e lumtur

Gezuar! Gezuar! Gezuar! Ditelindjen EMAUS Fat Dhe Lumturi Ne Cdo Aspekt Te Jetes.

Reni faleminderit shume dhe une te uroj sukse ne provime dhe u befsh nje nga webmasterat me te njohur dhe me te mire jo vetem shqiptar por edhe te huaj :puthje:

Kuklla faleminderit shume per urimin dhe une te uroj gezime te shumta ne jeten tende :puthje:

Gezuar Gezuar
U befsh edhe 100 vjec EMAUS
Tu plotesofshin te gjitha deshirat qe ke ne jete.
Qofsh gjithmone e lumtur.
Nje puthje e madhe nga Erlindi

Faleminderit anna per urimet, suksese ne shkolle :puthje:

Mima faleminderit shume per urimin, ta shperblefsha ne te mira e gezime :puthje:

Te falenderoj nga zemra kliton per urimin, dhe une te uroj suksese kudo :puthje:

Erlind faleminderit per urimin, hajde dhe me nga nje nuse (po se pate gjetur):puthje:

Faleminderit Peniel dhe une te uroj, bekime dhe lumturi ne familje.

Urime nga zemra emaus…gezuar ditelindjen…edhe 10000vjeccccc…kissessssss

urime te perzemerta Emaus gezuar ditlindjen dhe 100 vjece fat dhe lumturi e jete dhe familje

Shume urime per ty,
shume urime per ty,
shume urime per Emaus,
shume urime per ty…

[b]Emaus te uroj nga zemra, me sinqeritetin me te madh, nje jete plot surpriza!!!

Te uroj gjithashtu qe te gjitha deshirat e tua, te te behen realitet!

Smack!!! [/b]

Nerti, Smart Girl08 dhe Insomnia shume faleminderit per urimet dhe gezohem qe e ndaj me ju kete dite :puthje: