Gezuar Ditelindjen Emaus!

Gezuar Ditelindjen! U befsh dhe 100 Vjeçe!

Gezuar Ditelindjen EMAUS,U Befsh Dhe 100 Vjec!!

Gezuar , Gezuar u befsh 100 vjeçe dhe me shendet te plote !!!

Edhe 100 Emaus

edhe 10000000 emaus

Faleminderit Reni :kiss:

Faleminderit shume Kliton per urimet! :puthje:

Faleminderit shume Mima, te rrojne cunat. :kiss:

Rrofsh Smily per urimin. :puthje:

Faleminderit Bleron :kiss:

Gezuar ditelindjen edhe 100 vjec EMAUS !!!

Faleminderit shume Toni, gjithe te mirat te euroj dhe ty. :puthje:

Gezuar ditlindjen edhe 100 vjec Emaus

ja kalofsh sa me bukur

Faleminderit shume Majdi per urimin. :puthje:

Faleminderit shume 5tivi, suksese ne shkolle :smiley:

Emaus shume urime te perzemerta per ditelindje! Gezuar gezuar gezuar!!!Pac vetem fat, lumturi e mbaresi ne familje e ne jete.
filaqa

[…KKa kaaluuar pak kOhe ngga diteLindja jOte megjithaate

VONE NUK ESHTE KURRRE…

.dhe dO te dooja te ta uroja ditLindjjen EMAUUS.!!
[/QUOTE]

//…[COLOR=“indigo”]U.=//-UURIMEE DIITLIINDJJEEN ,EMAUUS..!!=\<333333333.!!. [/COLOR]

EMAUS qenkam pak vone,po me mire vone sesa asnjehere…te uroj nga zemra GEZUAR DITELINDJEN,dhe pac dite te mbushura me bollek ne dashuri, shendet,dhe gezime.

Faleminderit Nerti, Free Soul dhe Ruthi :puthje: