Gezuar ditelindjen Engjellushja!

Gezuar ditelindjen dhe pac plot bekime ne jeten tende!
Te uroj sukses, paqe, lumturi, shendet dhe gjithcka tjeter!

Gezuar ditlindjen dhe ja kalofsh sa me bukur

Urimi ngelet gjithmon Urim :slight_smile:

Edhe 100 Vjeç :slight_smile:

Urime ty edhe 100 tjera (:

Kaloja mire!

Urime Engjellushe…edhe 100 vjece…qofsh e rrethuar nga dashuria dhe lumturia!..:slight_smile: