Gëzuar ditelindjen Erumahtar

Erumahtar u bëfsh dhe 100 Vjeç

E kalofsh bukur Ditelilndjen

ERUMAHTAR u bofsh 100 vjec. pac fat, shendet e lumturi ne familje, pune e dashuri.

GEZUAR DITELINDJEN ERUMAHATAR