Gezuar ditelindjen Genti

Genti, te uroj Gezuar ditelindjen dhe qofsh gjithmone i lumtur me njeriun qe te do zemra. Suksese ne familje, pune dhe kudo.
Na ke munguar, shpresojme te shohim se shpejti!100 vjet genti, tu plotesofte cdo deshire

Shume urime per ty,
Shume urime per ty
Shume urime per Gentin
Shume urime per tyyyyy :slight_smile:

Gezuar dhe 100 vjeç :cake:

Dhe 100 vjec Gento,fat lumturi kudo ne jet

Gezuar Ditelindjen Genti! U befsh dhe 100 Vjeç!!!