Gezuar ditelindjen Klevi88!

[b]Klevi, gezuar ditelindjen dhe mbaresi kudo, ne familje, shkolle dhe jeten tende personale!

U befsh sa te duash![/b]

Gezuar ditelindjen Klevo,u befsh dhe 100 vjec te tjera,fat dhe lumturi kudo ne jeten tende.

Gezuar ditlindje Klevi suksese ne shkolle ne jete dhe kudo Gezuar!..

gezuare ditelindijen klevi 100 vite dhe me shume fate:ciao:

gezuar ditelindjen fat dhe lumturi ne jete…

faleminderit te gjithve per urimin…

Gezuar dhe u befsh aq sa te doje zemra . Urime te bukura per ty Klevi88 :slight_smile:

Gezuar ditelindjen Klevi88, kalofsh momente te bukura ne jete te mbushur plot surpriza dhe lumturi!!

Me vonese une, 100 VJET DHE CTE DO ZEMRA

me vones dhe une…:slight_smile:
DHE 100 VJET PLOT ME JETE DHE DASHURI KLEVI

Edhe une me vonese. :smiley:

Te uroj te behesh dhe 100 vjec. Shpresoj te behesh nje mjek i zoti ne te ardhmen dhe te marresh specializimin qe deshiron.

Urime ditelindjen Klevi88 u befsh 100 vjet dhe te gjitha te mirat ne jete:):ciao: