Gezuar ditëlindjen Mima!

Gezuar Mima, edhe 100 dhe te uroj bekime te shumta ne familjen tende!

Urime urime ditelindjen Mima i gezofsh edhe 100 te tjera, te uroj fat, shendet dhe suksese ne jete.:slight_smile:

edhe 100 te tjera MIMA:P

Ti gezosh edhe shum vite tjera mima

Mima dhe 100 vjeçe! Uroj tja kalosh bukur sot me dy vogelushat e tu!

Urime edhe 100 te tjera :slight_smile:

Edhe 100 !! … Ja kalofsh bukur

[b]Flm per urimet, gjithe te mirat per ju , (y)

Nga nje gote shampanje per te gjithe :D[/b]

Gezuar ditlindjen mima !

GEZUAR DITELINDJEN MIMA !!!

SA ME SHUM FAT LUMTURI DHE SHENDETE NE FAMILJEN :slight_smile: :slight_smile:

p.s: me fal per vonesen :frowning: :slight_smile:

Flm shume labe dhe ulkina :slight_smile: sps per vonesen, rendesi ka mendimi :wink: