Gezuar Ditelindjen Nerti!

Te uroj nga zemra GEZUAR DITELINDJEN dhe u befsh 100 vjece Nerti!

Nerti Gezuar Ditelindjen dhe 1000 Vjeçe Gezim dhe Lumturi kudo ne jete…

Faleminderit te gjitheve per urimin. :smiley:

Edhe une ju uroj nga zemra Gezuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri!
:slight_smile:

\urime ditlindjen i bafsh 100 vjet suksesne te ardhmen

Gezuar ditelindjen Nerti dhe gezuar festat!

gjithashtu edhe une te pergezoj per ditlindjen… dhe te uroj fat te mbar ne jet… urime festat :roll: :smiley: