Gezuar ditelindjen Nerti

GEZUAR DITELINDJEN NERTI DHE U BEFSH SA TE DUASH VETE, TU REALIZOFSHIN TE GJITHA DESHIRAT NE JETE

gezy=uar datlindjen edhe 100 vjec dhe nje jet sa me te lumtur …

Gjithe te mirat Nerti
Gezuar ditelindjen :slight_smile:

Urime Nerti!

U befsh dhe 100 Vjece dhe qofsh e lumtur kudo ne jete. E pac me jete ate bukuroshen e vogel qe e puth shume shume…

ju falenderoj te gjitheve per urimet tuaja te perzemerta! Fat e mbaresi edhe ju!

Gezuar Ditelindjen Nerti dhe te uroj plot bekime ne familjen tende!

Urime ditelindjen Nerti, u befsh edhe 101 vjeq :smiley: