Gezuar ditelindjen Peniel!

[b]Gezuar ditelindjen Peniel!

Shume gezime, paqe, dashuri dhe harmoni ne familje!

Zoti te bekofte ne gjithcka![/b]

Gezuar Ditelindjen Peniel!

Kalofsh bukur dhe çaste te kendshme kurdohere ne familje

[b]Happy birthday Peniel dhe vec dashuri e lumturi pac ne jeten tende.

Tja kalosh sa me mire dhe befsh qejf

me respekt

Eri :slight_smile:

Faleminderit per urimet.

Zoti ju bekofte ne jeten tuaj.

Peniel edhe 100

Oh, kush paska pasur ditelindjen! U befsh 100 vjec Peniel dhe Zoti te bekofte!

Faleminderit për urimet dhe Zoti ju bekoftë edhe juve.

ns