Gezuar Ditelindjen Peniel!

Shume urime per tyyy, shume urime per tyyyy!!! U befsh dhe 100 vjeç!

Urimet me te mira per ty dhe familjen tuaj! Gezuar dhe na rezervo ndonje pjese torte, heret a vone do vijme ta hajme!

Gezuar datelindjen Peniel edhe 100 ! mbaresi kudo ty dhe familjes suaj ! ja kalofsh sa me mir

Gezuar Ditelindjen Peniel!

gezuar edhe 100

//youtu.be/5zApMJoYZfo

Gezuar ditelindjen dhe bekime!

Ju falenderoj nga zemra për urimet. Koha, problemi me Internetin, më ka detyruar të mos jem i pranishëm. Ju uroj çdo të mirë dhe çdo bekim në jetën tuaj.

:slight_smile:

[b]Pak me vonese… ( nuk kam pasur internet …)

:present: Gezuar dhe gjithe te mirat Peniel [/b]:cake:

Faleminderit Mima. Edhe unë me vonesë po të falenderoj. :smiley:

Të uroj çdo të mirë në jetën tënde personale dhe familjare.