Gëzuar ditelindjen ReniX!!!

Urimet e mia me te mira, per nje vit akoma, plot suksese, realizime enderrash dhe deshirash, projektesh dhe nismash te reja qofshin ato apo te vjetra, shendet, gezim, harmoni, pune, para dhe suksese ne shkolle!!!

Reno u befsh dhe 100 te tjera…


tu plotesofshin te gjitha deshirat pune, para dhe suksese ne shkolle!!
kalofsh mir !!!


Nje dhurat e vogel :smiley:

gezuar ditlindjen renix dhe fat ne jete

Reno u befsh 100 vjec,suksese ne jete dhe tu plotesofshin te gjitha deshirat!!!

Faleminderit Emaus, e ke embelsuar me ate torten dhe me ate dengun me para :slight_smile: Flm

Faleminderit Kliton.

Faleminderit Majdi, ishalla ajo dhurata e vogel realizohet :slight_smile:

Faleminderit Bleron dhe Tony!

Ja dhe me nga nje pije:


Ishalla edhe 100 tjera … plaku si mir … hehe

[b]Ǥɛʓʋαя ∂нɛ 100 Яɛиιχ

ǤĴƖƬĦЄ ƬЄ ѦƖЯΔƬ ƉĦЄ ǪѲҒƧĦ ǤĴƖƬĦѦѲИЄ Ɩ ˩ƲѦƬƲЯ[/b]

Reno edhe 100.Suksese dhe shendet ne jete.

Faleminderit Faleminderit te gjitheve! :slight_smile:

Gezuar ditelindjen RENO, u befsh edhe 100 vjec.

Urime ditelindjen ReniX fat,lumturi dhe shendet ne jete

[b]Faleminderit erlindo!

Faleminderit Erdi, i lezetshem ai njoftimi :)[/b]