Gezuar ditelindjen Sir_Tiger:)

I kerkojme te falur Sir-Tiger qe nuk e hapem kete teme ne kohe, megjithate nuk eshte vone.

Te henen date 15 pashe qe kishte ditelindjen por me doli nga mendja fare.

Po te urojme tani :smiley:

Gezuar Ditelindjen, dhe cdo te mire ne jete!

Shpresoj tja kesh kaluar mire. :wink:

GEZUAR SIR-TIGER DHE U BOFSH AQ VJEC SA TE TE DOJE ZEMRA PAC FAT DHE GJITH TE MIRAT E KESAJ BOTE

Urime !

Gezuar Ditelindjen dhe 100vjec!

Gezuar ditelindjen shoki im dhe u befsh sa vjec te kesh deshire!

Gezuar Ditelindjen edhe 100 vjec!

Faleminderit te gjitheve me gjithe zemer!
Me respekt!
Sir tiger!
P.s: Vetem mes nesh: Une e pashe urimin vetem sot! :oops: (Faleminderit emaus)

Gezur datelindjen dhe u befsh 100 vjeç

Plot urime per ty , qofsh i lumtur

Gezuar dhe 100 vjec.Me mire vone se kurre

EPO GEZUAR DHE NGA MUA DHE NJEQIND