GEZUAR DITELINDJEN!!!!


Sot duke shfletuar forumin,krejt pa dashur,vura re se LIRENTI.COM ka ditelindjen,dhe mbush 2 vjec…:bebe: :smiley:

Une nga zemra ime te uroj ti besh 2000…Te rritesh dhe me sa me shume faqe…

Urimet e mia me te perzemerta per lirenti.com! :slight_smile: :slight_smile:

URIME LIRENTI.COM pac jete te gjate!

Gezuar me shum sukses dhe me sa me shum anetar te vlefshem!

Me kujtohet qe data publike ishte vetem pas nje viti me 28 Nentor te 2006, pas nje pune te gjate.

Projekti filloj aty nga nentori i viti 2005, sic del dhe te statistikat me 4 Nentor 2005,

Por Websiti u be publik me 28 Nentor 2006 dhe qe mbush 1 Vjeç.

Urime Urime

URIME DHE U SHTOFSHIN ANETARET SA ME SHUME

EDHE 100 lirenti.com!

URIME DHE 100 VITE