Gëzuar ditën e Dashurisë!

Dhe pse dashuria nuk duhet shprehet vetem ne nje dite, por çdo sekond, minut dhe ore! Gezuar te gjithe atyre qe jane çift, atyre qe skan marre guximin te shprehin dashurin, ata qe se shpeti do lidhen dhe ata qe dashurojne pasionet, deshirat e hobet e tyre!


Shkruani eksperienca tuaja ne lidhje me kete dite, qofte ne te shkuaren apo ate qe po perjetoni ne keto çaste!

gezuar shen valentinin !!! Paci perdit nje valentin te bukur te vecant dhe te ndryshme nga ato qe keni pasur me pare:slight_smile: :slight_smile:

…:dashuria::zemer::dashuruar:…Gezuar festen o te dashururar …:dashuruar::zemer::dashuria:…

:mrgreen:…Kalofshi sa me bukur sot …:mrgreen:

//youtu.be/5zjCLlVpZNY

Gëzuar ditën e Shen Valentinit për ju qe e festoni