Gezuar diten e veres

Gezuar diten e veres

GEZUAR EDHE JU GJITHASHTU :slight_smile:

Gezuar te gjitheve Diten e Veres

Gezuar , Gezuar Diten e Veres !!!
Plot harmoni kjo pranvere …

Gezuar Diten e Veres.

Gezuar diten e veres dhe ishalla na mban koha te dielen! :smiley:

Se jom per dasem un re! :smiley: :smiley: :smiley: :lol: :lol: :lol:

Gezuar Diten e Veres te gjitheve.