Gezuar Diten e Veres

Uroj gjithe Shqiptaret kudo qe jane Gezuar diten e Bukur te Veres,diten e Ballokumeve…!

Sa me shume gjera te embla ne zemrat tuaja,sikur ballokumia…

kalofshit nje dite sa me te bukur sot,argetim te pa kufijshem…

Gezuar diten e 14 Marsit…

ba.jpg

Gezuar te gjithve :slight_smile: :slight_smile:

Gezuar diten e veres! Kush ka bere ballokume sot?

Mami im…shume te mira i ishte bere ne fakt!..hengra sa nuk po marr dot fryme,hahahahaha

moj vera a pranvera:a vjeshta???

dimri :smiley:

Perse festohet ne 14 Mars dita e veres …???
Sipas kalendarit i bie te jete 1 Marsi!!!

Urime dita e veres

Gezuar diten e Veres…Diten e Ballokumeve…

Sa me shume diell ne ditet dhe zemrat tuaja!..kalofshit nje dite sa me te bukur…

Gezuar…

Hajde Mima sill Ballokumet :smiley:

…Gezuar …te gjitheve…diten e veres…!!!

Gezuar juve se neve na myti bora! (n)