Gezuar Ditlindjen Presore !!

U befsh edhe 100 vjece Erinda!!!
Te uroj gjith te mirat e ksaj bote…sa me shum lumturi e buzeqeshje :slight_smile:

:gezuarditelindjen::gezuarditelindjen::gezuarditelindjen:

Gezuar Ditlindjen edhe 100 !! ja kalofsh bukur

Urime u befsh 200 se 100 u be rutin mo.:slight_smile:

u befsh plake me mjeker dhe me e bukur se shtriga qe luan te borbardha me 7 xhuxhat :P:P

Edhe,sa,te,doje,zemra,suksese,ne,jete!
(y)
Ps: labe me kete tem e more shkollen :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: (shaka)

Gezuar ditelindjen edhe 7 Marsin, ,

Urime ditelindjen edhe 100 te tjera :slight_smile: me fat & lumturi gjithmone… :slight_smile:

dhe njekohesisht Urime edhe Diten e Mesueses :slight_smile:

Me lejoni t’ju falenderoj dhe une te gjitheve shume shume perzemersisht!

Ju uroj dhe une juve,gjera sa me te mira dhe sa me te bukura ne jeten tuaj!

Faleminderit! Faleminderit!

perzemersisht!..:slight_smile:

ku ka me bukur se dy gezime ne nje dite…

nuk me pelqen te te percaktoj vite, por do te uroja qe gjithe jeta jote neper vitet qe vijne te je e lumtur shume fat, shume pune ,shume leke e cka me e rendesishmja shume dashuri…

gezuar,erinda,uroje ,gjithe te mira,shume shendet,lumturi,dhe me se shumti shume dashuri,

Faleminderit shume shume dhe juve !

:gezuarditelindjen: dhe 100 erinda, shendet dhe lumturi

gezuar 7 marsin gjithe mesuesve

Shume detaji i bukur nga ana juaj…:slight_smile:

Gezuar Eri , gjithe te mirat per ty .
Paske ne nje dite me festen e mesuesve :slight_smile:
Kalofsh bukur ne vazhdim !!

Te falenderoj shuuuuuuuuuume Mima,edhe ty te uroj nje dite sa me te bukur! Faleminderit…:puthje:

Urime Erinda prit edhe shum te tjera :present:

shuuuume Faleminderit dhe prej teje,perzemersisht!

Disa dite me vones por kam raport te justifikuar :stuck_out_tongue:

Gezuar Ditelindjen! Uroj te kesh kaluar nje dite speciale!

:gezuarditelindjen:

Shuuuuuuuuuume Faleminderit Al Capone! :slight_smile:

Gezuar Ditelindjen Erinda,

Suksese ne jete!

Te falanderoj Renix !

Gjithashtu dhe per ty vlen i njejti urim,Faleminderit!..:slight_smile: