Gezuar ditlndjen igli !

GEZUAR DITLNDJEN IGLI !!! U BEFSH SA VJEC TE DUASH TI HAHA :slight_smile: !!! KALOFSH NJE DIT SA ME TE BUKUR :slight_smile:

//youtu.be/wFh-rX_Sfhs

urime urime per ditelindejen edhe 100 te tjera

Urime edhe 100 te tjera :slight_smile:

fate gezim dhe lumturi ne cdo sfer te jetes igli:)

Urime edhe 100 Vjec Iglo !!!

Gezuar Ditlindjen Igli…fat , sukses , lumturi , gezim , ( te gjitha kto te mirat aty brenda i ke :winki: ) :slight_smile:

:present::girl_hug:

faleminderit shume ulkina per temen dhe per urimin, dhe faleminderit te gjitheve per urimet…jeni me te vertete te mrekullueshem…:slight_smile:

Urime urime shoki, te uroj vite edhe me te mira:)

Urime Igli, u befsh dhe 100 vjeç! Uroj tia kesh kaluar mir festen e ditelindjes! Fat e suksese! Shendet e pare :stuck_out_tongue:

Gezuar dhe gjithe te mirat Igli :slight_smile:

uuuu…paskan dale gjithe ato urime tani, kur e hapa heren e pare temen, ishte vetem urii i paolos dhe iceman…

ulkina, paolo, iceman, erinaa, majdi, labja, erdi, renix, mima, shum faleminderit te gjithe…ju uroj gjithe te mirat edhe juve…:slight_smile:

Urime , u befsh dhe 100 vjeç Igli