Gëzuar festën e baballarëve!!!

Sot eshte 19 mars, san giuseppe, festa e baballareve!
Uroj nga zemra te gjithe baballaret gezur festen…urime… Ne vecanti uroj babushin tim dhe nje neo-papa, bledin…urime

Gjithashtu dhe une uroj te gjithe baballaret kudo ne bote Gezuar! Gezuar!

babi gezuar dien e babllareve i love ju kiss babi ime:D:nugush:

Ju uroj te gjithe baballareve gezuar Festen e Baballareve,
vecanerisht babit tim… Perfitoj nga rasti per t’i thene qe e dua shume…

:ciao:gezuar te gjite baballarve festen