Gezuar Festen e Miqesise

[COLOR=“RoyalBlue”]Ju uroj te gjitheve gezuar festen e Miqesise, dhe vecanerisht te
gjithe miqve te mi,si te Lirenti ashtu dhe jashte tij…
[/COLOR]

Nuk e dija kete, qenka tipike dhe per shoqerine ne linje :smiley:

Gezuar te gjitheve!

As une nuk e dija kete festen e shoqerise!!

Gezuar te Gjithve!

e prisni te vije 18 maggio atehere se na i thate para kohe

eeeeeeeeuuuuuuu sem ka ra nmen per alegro fare:(

Kuklla ke te drejte…
Kam ngaterruar Marzo me Maggio…

tani po e ndegjoj per her te pare!!! megjithate gezuar.

po prit ore se eshte shpejt akoma…jemi ne 18 marzo…ci vogliono ancora 2 mesi