Gezuar Krishlindjet!

I uroj të gjith besimtarëve të krishterë Gëzuar Krishlindjet!

Gezuar fat mbarsi te gjithve :slight_smile:

Gezuar te gjitheve …Fat e mbaresi :):):slight_smile:

Gezuar Krishtlindjet gjithashtu dhe nga ana ime te gjithe besimtareve te krishtere…:slight_smile:

Gezuar te gjithve … !!!

Gezuar te gjitheve! Fat dhe mbaresi kudo!

Gezur te gjith besmitrave krishter festat