Gezuar Krishtlindjet

Te gjitheve anetareve te forumin tone ju uroj nga zemra GEZUAR KRISHTLINDJET

Edhe nga mua gezuar krishtlindjet te gjith antarve te ketij forumi. :slight_smile:

urime te gjithve per festat :smiley:
GEZUAR KRISHLINDJET

Gezuar te gjitheve 1 Krishtilindje te lumtur, me surpriza te kendshme, paqe dhe harmoni!

[b]
Gezuar, gezuar Krishlindjet te gjitheve

Shpresoj qe babagjyshi ju beri te lumtur me dhurata [/b] :slight_smile:

GEZUAR KRISHTLINDJET TE GJITHEVE.

Uroj qe keto te jene krishtlindjet me te lumtura per te gjithe.
:gezim:

Gezuar Krishtlindjen te gjitheve! Uroj qe Perendia te sjelle paqe ne zemrat dhe familjet tuaja. Lindja e Krishtit ishte eshte nje shprese dhe bekim per njerezimin. Uroj qe Krishti te linde dhe ne zemrat tuaja!

Ju uroj te gjitve Gezuar Krishlindjet dhe zoti ju ndihmoft ne cdo aspekt te jetes. :li1: