Gezuar Pashken!

Per shume vjet gezuar! Krishti eshte i gjalle! Gezuar te gjitheve festen e festave, Ringjalljen e Zotit tone Jezu Krishtit. Paqe dhe bekime.

//youtu.be/V2DCsrWGb40

//youtu.be/VVOQi-E5Ig0

Gezuar e per shume vjete…
I uroj nga zemra te gjithe te krishtereve Gezuar Festen e Pashkeve

G E Z U A R

Gezuuuaaaaaaar per shum vjet pashket !

gezuar edhe per shum vjet te tjera

Gezuar pashket …

gezuar pashket te gjith ju qe e festoni :)))

Gezuar juve qe i festoni :slight_smile:

ore pse kopjon :ehi:…:P:P

gezuar per te gjith besimtaret krishter:

haha :stuck_out_tongue: paj pak :stuck_out_tongue:

Gezuar te gjitheve Pashket!

Gezuar Pashket te gjithve atyre qe e festojn.

megjithese pak vone per urime por ne ortodokset e festojme deri ne 40 dite pashken … edhe per shume vjet gezuar PASHKET.

e thashe pak vone se kam shum kohe pa hyre ne ket forum po e shof qe ndihem me mire ketu