Gezuar Pashket

Mirembrema te gjitheve.Mezi prisja te mbaronte kjo dite pune,tre dite <riposo toale>dhe festa e Pashkeve.Gezuar pashket.:ciao:

Gezuar Pashket!

Gëzuar Pashkët!

Gëzuar Pashkët dhe ju uroj të kuptoni mesazhin e vërtetë të Pashkës.

ns

Presidenti Bamir Topi, nëpërmjet një mesazhi dërguar Kryepeshkopit, Janullatos, u përcjell urimet më të ngrohta dhe të përzemërta në ditën e festimit të Pashkëve, të gjithë besimtarëve ortodoksë shqiptarë kudo ku ndodhen.

Gezuar Pashket! Te gjithe Besimtarve Ortodoks

:rolleyes:Nuk e dija qe vetem Ortodokset e festojne Pashken dhe qe qenka vetem per Ortodokset kjo feste :smiley:

Gezuar te gjithe atyre qe besojne ne vdekjen dhe ringjalljen e Jezus Kriahtit!

Jo jane pashket e Katolikeve dhe mbas nje jave jane te Ortodoksve prandaj i kane te ndara…:slight_smile: