Gezuar Shen Valentinin 2011!

Pas sfondeve per kompjuter me [b]festen e te dashuruareve[/b], vjen dhe kjo video e shkurter nga artisti i merituar i faqes sone Majdi :slight_smile:

Gezuar te gjithe te dashuruareve!
Ata qe dashurojne nje vajze, ato qe dashurojne nje djale, ata qe dashurojne jeten apo ata qe dashurojne pasionet. Gezuar te gjitheve!

//youtu.be/5zjCLlVpZNY