Gezuar Shen Valentinin

Ju Uroj te gjitheve Gëzuar Dita e të dashuruarve Shën Valentini !

Mos harroni te lini komentin tuaj se Ku do e kaloni Shen Valentinin?

Dashuria duhet te festohet perdite, per mua eshte nje dite si gjithe te tjerat :D:D

Dhe per mua ska ndonje ndryshim nga ditet e tjera,i bashkangjitem mendimit te EMAUSIT.

Gjithsesi per ato qe e Festojn,Urime dhe te Dashurojn sa me Shume te Munden…

Gezuar cdo kujt qe e feston megjithse i bashkanngjitem mendimit te EMAUS dhe Kliton …

[b]Gezuar te Gjitheve Shen Valentinin!!!

[/b]