Gëzuar Vitin e Ri 2012!

Stafi i Lirenti.com, ne emer edhe te gjithe komunitetit tone ju uron nga zema:

GEZUAR VITIN E RI 2012!

Shendet, Paqe e Dashuri ne Jeten Tuaj dhe te Familjes Tuaj!

Ne kete teme mund te uroni njeri-tjetrin ose mund te beni nje urim per miqte dhe te afemet.

Gëzuar e për shumë vjet!

Gezuar! Gezuar! te gjithve,qofte ky nje vit sa me i mbare per te gjithe.

Gezuuuaaar ! ! !

Gezuar Vitin e Ri 2012! Dashuri e paqe kudo!

image credit-krishterimi.com

I uroj Gezuar Vitin e Ri te gjithe stafit te lirenti.com dhe te gjithe anetareve. Fat, Dashuri, Lumturi dhe Harmoni perhere ne familjet tuaja. Viti qe vjen ju sjellte sa me shume mbaresi ne jeten tuaj. Gezuar dhe uroj tia kaloni sa me bukur te gjithe kete nate!

Gezuar…

//youtu.be/RvjWtbxzhkY

Gezuuuuuaaaaaaaarrrrrrrrr qofte nje vit i mbare :slight_smile:

Gezuar te gjithve qoft ne vit i lumtur me fat e shendet

//youtu.be/hcm55lU9knw

g e z u a r

G E Z U A R te gjithve 2012

Gezuar Per Shume Vjet 2012!

ps: postimi i pare i vitit! :stuck_out_tongue:

Gezuar 2012 ta gezoni :stuck_out_tongue:

Urime Viti i Ri të gjithëve,duke ju dëshiruar të gjitha të mirat!

gezuar te gjitheve

Gezuar dhe përshumevjet vitin e ri te gjithe anetareve dhe stafit te LIRENTI.COM.
Qofte ky nje vit i mbare për ju dhe familjet tuaja!
Nga Alfa 1993

gezuar te gjithve sa me shume fat lumturi dhe shendet !! Gezuar 2012 :slight_smile:

megjithse cik von( :opps: ) ju uroj gezuar dhe per shum shum vjet…qoft nje vit i mbar per te gjith juve !!!