Gili qdo fundjave ik nga Kosova

Kengetarja kosovare Gili thote se qdo fundjave qe nuk ka angazhime, ajo preferon te largohet nga Kosova, zakonisht ne ndonje drejtim ku nuk e njohin, ne kerkim te nje ‘oaze te qete’.

Duke pershkruar nje dite te zakonshme, Gili thote: ‘‘Femijet i percjellim ne shkolle ne 08:00 te mengjesit dhe pastaj permbushen obligimet tona ditore. Qdo fundjave qe nuk punojme ikim jashte Kosoves aty ku nuk me njohin ne ndonje oaze te qete. Kafja me miqte eshte e obliguar pothuajse qdo dite, siq jane edhe te parit te filmave me femijet para se te shkojne ne gjume’‘.