Gjëja e parë sapo hyni ne shtepi?

Cila eshte gjera e pare qe beni sapo hyni ne shtepi! Forca, jepini me sondazhin.

Gjeja e par futem ne pc ( kompjuter) dhe hap www.lirenti.com :smiley:

lol :slight_smile: te njejten gje! E modifikova pak opsionin dy :slight_smile:

gjeja e par hap facebook-un

Bleron mund te votosh siper, ulem perpara PC-se :slight_smile:

Sondazh interesant. un behem gati te dal perseri :slight_smile:

un zakonisht bej opsionin 3 …por kur e kam me urgjenc direktttt e tek 1-shi :smiley:

edhe un si labja 3-shin … dhe ne raste urgjente edhe 1-shi :smiley:

si thi nshpi Ulem para PC-s edhe e dhezi 1 cigare :smiley:

Nderrohem rri pushoj 1 or Behem gati te dal prap

nderrohem dhe rri mendoj cdo bej …

gjeja e pare qe bej nderrohem dhe pastaj menjeher ne banjo per lare duart…me eshte bere fiksim, nuk prek asgje ne shtepi po nuk lava duart…

shum mir igli cun per shpi :wink: :smiley:

veje muzik ne ful

i ndrroj rrobat hap netin lexoj shtypin;)

e ka kuptuar qe edhe ne shpi esht i tepert :nugush:…:smiley:

IK los me ndonje mace andej

kjo fjalia ne gjuhen e majdit perkethehet "ca ti them tani :frowning: " … :hahaha: :hahaha:

Shtrihem te pushoj

e dhezi PC-n edhe e lshoj muziken n`78-sh :smiley: