Gjenden 70 Libra Metali ne nje shpelle te Jordanise qe mund te ndryshojne historine

Per besimtaret dhe historianet ky eshte nje thesar qe ska çmim!
70 Libra Metali te lidhura me unaza hekuri, shume te lashte, qe mund te ndryshojne historine e botes lidhur me krishterimin.
Librat kane madhesine e nje karte krediti dhe kane te mbishkruara simbole te fese Messiah, si dhe nenkuptojne ngjarje per Kryqezimin dhe Ringjalljen.

Ja dhe disa foto nga zblulimi dhe librat:

Jepni mendimin tuaj ne duhen bere publike nese zbulimi eshte i forte?