Gjeni fjale me dy shkronjat e fundit te cdo fjale

emocion

ontario

Ca eshte kjo :smiley: ku te gjejme tani fjale me io,

iooooooooooooo ja ben vetem gomari… :lol:

atehere spirsh pune e meqenese io eshte per gomarin e nisim perseri me fjalen:

gomari

riperseritje:smiley:

Ca eshte kjo :smiley: ku te gjejme tani fjale me io,

iooooooooooooo ja ben vetem gomari… :lol:[/quote:6uxz7v2c]

hahahah :lol: :lol: :lol: per kete e vrava mendjen dhe vete se nuk kishte fjale tjetre po thashe se mos ndonjeri di me shume se fjale se un dhe gjen ndonje me io

Jeta

PoLiGrAfIkSi une hapa nje fjalor dhe vetem fjala e gomarit fillonte me io :lol:
dhe keshtu qe e nisem edhe nje here nga fillimi.

takimi

Mistri

rilindje

:slight_smile:

jetim

zeri

Imoral

alternative

VENDI

DIREKU

KUkeSI

silazh:smiley:

Azhornim… :?

Impenjim

Imperialist :lol: :lol: