Gjeni persona me te njejtin mbiemer me ju ne te gjithe boten

Nje vegel e perdorshme, me te cilen mund qe dikush te gjeje persona qe kane te njejtin mbiemer me ju.

Kjo vegel gjendet ne faqen www.publicprofiler.org/worldnames dhe eshte krijim i gjeografeve Britanik te Universitetit College ??? ??? (UCL).

Tani per tani ka ne dispozicion 300 milion emra ne 26 shtete. Ky sistem permban 10.8 milion mbiemra personash, dmth 1 te 6 e popullsise se botes dhe 6.5 milion emra.

:slight_smile: flm

Mbiemri i m kryesoka ne Itali. :smiley:

Dhe mbiemri im ne itali ze 33% dhe ne shqiperi nuk ekziston thote :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wow, ndersa i imi, gati ne te gjithe Evropen e veriut, ne Australi, Ne Ameriken e veriut dhe nje pjese te Jugut, Po nga vij une?!?!?!? :lol: :stuck_out_tongue:

flm shum shum bukur ish

germany 0.14%

france 0.05%

usa 0.01%
as ne shqipri dhe as ne kosove nuk eksiston tjeter kush.

nuk e dija qe kisha nje mbiemer kaq te perdorur…:slight_smile:
vendi ku ishte teper i perdorur isht Gjermania

IMI eshte me i perdorur ne Itali (calabri)

uauuu shume i lezetshem ky siti!!!mbiemri im me shume ne itali qenka i perdorur…te jemi valle italiane???mahhh

3.83 zvicer
1.19 Austri
0.65 Danimark
0.57 Norvegji
0.18 Gjermani
0.07 UK
0.06Itali
0.01 USA

e kam ditur qe kam kusheri neper bote por jo neper tere keto vende
nice po me pelqen kjo

i jemi ne amerik

ahaaha mbiemri im me shume ne japan hungary dhe switzeland , ne maqedoni as edhe 1%

oo zoti madh nuk me ka shku mendja qe kam kusheri ne kine

e forte kjo, pyet gjyshin mos kushedi ka bere ndonje prapesi me kineskat ne kohen e dulles.

haha ka mundesi edhe ajo te jet gjat kohes se enverit sa kishim marredhenje te mira me kiinezet ori kukulla

uaaaaaaaaa…e gjeti qe esht mbiemer shqiptar…qenkam puro shqiptare un :smiley:

qenka e gjith europa me mbiemrin tim o vlla :stuck_out_tongue:

lool plus Canada dhe Amerike komplett :smiley: :smiley:

qenkam bo i famshem e se paskam dit :stuck_out_tongue: