Gjeniu 15 vjeçar regjistrohet në Cambridge

Gjeniu 15 vjeçar regjistrohet në Cambridge

Djaloshi 15 vjeç i cili kurrë nuk ka shkuar në shkollë u bë studenti më i ri i Universitetit prestigjioz Cambridge në 200 vitet e fundit. Arran Fernandez, gjeniu i matematikës, është arsimuar në shtëpi. Atë e ka edukuar babai i tij Neil i cili është krenar që djali i tij është pranuar në kolegjin Fitzwilliam që është në kuadër të Universitetit Cambridge. “Jam i lumtur që jam pranuar në Cambridge, por jam mësuar të arrijë rezultate të mira dhe të jem gjithmonë më i riu”, tha Arran i cili në moshën 5 vjeçare mori diplomën e shkollës së mesme.

uh cfare ankthi…i shkreti nuk ka shijuar si duhet moshen e tij…me vjen mire qe ka njerez te tille por duhen lene dhe pak te lire femijet…

bravo :slight_smile:

Ate e kan ber si robot

sme pelqen kaq fare …