Gjeografia e femrës

Gjeografia e femrës

[b]- Në moshën prej 18 deri në 20 vjeç femra është si Afrika - e egër, e bukur dhe me shumë zona misterioze dhe te pavizituara.

  • Midis 21 dhe 30 vjetësh femra është si Amerika - e zhvilluar dhe e hapur, sidomos për të pasurit.

  • Midis 31 dhe 35 vjetësh femra është si India - sensuale, e qete dhe me plot besim në bukurinë e vet.

  • Në moshën prej 36 deri në 40 vjeç femra është si Franca - e shijshme, e pjekur dhe mbetet një pjesë e botës që vizitohet me kënaqësi.

  • Midis 41 dhe 50 vjetësh femra është si Jugosllavia - lufta është humbur, kurse dëmet e së kaluarës kanë lënë gjurmë të thella.

  • Midis 51 dhe 60 vjetësh femra është si Rusia - e shkatërruar, pa kontroll dhe nuk i përfill vizitorët.

  • Në moshën midis 61 dhe 70 vjetësh femra është si Mongolia - me të kaluar të pasur dhe me fitore shumë të mëdha, por pa të ardhme .

  • Mbas moshës 70 vjeçe femra është si Afganistani - çdokush e di ku është, mirëpo nuk e viziton askush.[/b]

te gjitha jane te pranueshme pervec asaj se moshes nga 21-30 vjec.
personalisht nuk e mendoj nje gje te tille.

edhe un jam me të njëjtin mendim.

[b]MASHKULLI NE GJEOGRAFI.

Midis moshes 15 dhe 70 vjec mashkulli eshte si USA:Udhehiqet nga mendja e tij e semure pas seksit.[/b]

Mire qe qenkeni te ndergjegjshem, se pothuajse
gjate gjithe kohes e mohoni…

lol :slight_smile: i bukur ky leksioni gjeografis!

hahahahahahahahah

shum e bukur

HAhahaha SH e bukur. :smiley:

e bukur …

Nese per femren ka ulje dhe ngritje ne jete…mashkulli ngelet ne vend numero,keshtu qe jam pro uljeve ngritjeve,ne fund te fundit jane te provuara,ne ndryshim nga mashkulli qe mbetet manikina e butikut…(fjala bie)