Gjermania, vendi i parë në botë për të rënë në dashuri

[b]Gjermani është vendi i parë në botë për të huaj për të rënë në dashuri. Kështu thotë një studim me titull ‘Imapkti i dashurisë në botë’, financuar nga Banka Botërore.

Të dhënat e studimit tregojnë se Gjermania është vendi ideal për të gjetur dashurinë. Norvegjia vjen e dyta në listimin e vendeve të dashurisë.

Rezultatet janë vertet shumë surprizuese thotë Paul Say shef i marketikungut dhe komunikimit në HSBC (agjencia që bëri studimin). Nuk e kisha menduar se Gjermania qenka vendi i dashurisë.

Por çfarë e bën më të mrekullueshëm këtë survejim?Rezultatet tregojnë se Gjermania është edhe shteti më i mirë për tu integruar. Sondazhi pyeti 2155 turist nga 48 shtete të ndryshme të botës. Fakti që është një shtet multientik, një shtet I pasur dhe me njerëz shumë “friendly” e bën shtetin më të fuqishëm ekonomik të Eurpoës dhe vendi ideal për të gjetur dashurinë.

Por sondazhi i pyeti të anketuarit edhe për vendim ku është më lehtë për të bërë miq. Të dhënat tregojnë se njerëzit janë më shumë të prirur për të gjetur miq në Kanada.

Njerëzit u pyetën në shkurt-prill të ëtij viti, rezultatet u përpunuan dhe arritën në rezultatin se Gjermani është jo vetëm shteti më i pasur i Europës por edhe shteti më i zjarrtë…[/b]

sipas disa sondazheve te tjera, Venecia eshte cilesuar si qyteti i te dashuruarve. Madje kete vit, per fundin e 2008 do te mblidheshin mbi 60000 te rinj per te shprehur dashurine e tyre, madje ishin te ftuar dhe single qe te mund te gjenin partnerin e “jetes” se tyre.