Gjermanishtja!

gjermashja esht shum e bukur?

teper palidhje valla gjermanishtja hiq spo mundem qe te kuptoj

Perderisa e ke dhe emrin deutcher, mendoj qe vertet te duket e bukur. :smiley:
Edhe mua me pelqen gjermanishtja.:slight_smile:

eshte shum e veshtire sepse ka 5 rasa te gjithe emrat shkruhen me shkronje te madhe dhe lakimi eshte tmerresisht i veshtire dhe fjalet e gjata ta marin shpirtin

Hheheh Gjermanishtja esht e mir me pelqen por per fillestaret esht shum shum e veshtir …heheeh Nr 1 …qdo fjal duhet me than me artikel…Der,Die,Das.Pss nganjeher dhe une ngatrrohem :slight_smile: