Gjithçka rreth Windows 9 (foto/video)

Ne kete teme do te postoj rregullisht info te reja rreth Sistemit Operativ te Microsoft, Windows 9!

//youtu.be/7hG_0pLq49s

//youtu.be/VF4Eva_4UNE

Goxha mire Microsoft :smiley:

Po pjesën “Metro” do e heqë? çfarë thuhet! Me ne fund dhe ne Windows workspace :slight_smile:

Per ate s’kam lexuar gje? Pse flitet qe do hiqet?
Per Desktop e di qe eshte flitur qe do te hiqet! Sidoqoft, desktopi tradicional thuhej!

Ec e merre vesh cfare strategjish po perdor Microsoft… Nganjeher me duket si BB ne tregun e Smartphone!

Me date 30 shtator do jete eventi zyrtar Widows 9 nga Microsoft, te presim dhe disa dite :smiley:

hahaha, me mire po i mbaj mend kto datat e Windows, iPhone, Google etj… Se sa datat personale me te rendesishme! :smiley:

Keto mbahen me shume mend se datëlindjet e familjareve :smiley: hahaha!