Gjobiten për seks të gjatë e të zhurmshëm

Për dy vjet rresht 29-vjeçarja Kerry Norris dhe dashnori i saj Adam Hinton kanë bezdisur fqinjët me mënyrën e tyre të zhurmshme të bërit dashuri. Çifti ka bërtitur sa ka mundur dhe ka kërcitur deri në gjashtë të sabahut.
Fqinja e parë Sarah është ankuar sepse për shkak të kësaj zhurme është dashur që t’i zhvendosë fëmijët e saj në dhomë tjetër. Derisa, fqinja tjetër Michelle Tyrrell ka thënë se vajza e saj katërvjeçare urinon në krevat dhe ka ankthe nga ajo që ka dëgjuar.

Këtë javë autoritetet e qytetit Brighton në Angli kanë dënuar të zhurmshmen Kerry Norris me 370 euro sepse nuk e ka respektuar urdhëresën për zhurmën.

po ky lloj seksi ka lezet dhe sa per komshinjete te shikonin dhe ata cik se sbehesh nami :smiley:

te mbyllnin veshet komshijet

mire e ke, secili ka qefin e tij!

ha ha sa e lezetshme kjo