Google Calendar vjen edhe në iPhone (foto/video)

Google e ka paralajmëruar lansimin e Google Calendar edhe në iPhone, pasi që aplikacioni ka qenë në dispozicion në platformën e saj Android për më shumë se një vit.

Versioni i aplikacionit për iPhone do të ofrojë specifika të ngjashme me ato që janë në versionin e Android, duke përfshirë edhe tiparet sikurse Event nga Gmail, Assists dhe Schedule View.

Google Calendar për iPhone do të punojë edhe me kalendarët ekzistues që ju i keni në iPhone. (Telegrafi)

//youtu.be/t4vkQAByALc