Google e Facebook kërkojnë të blejnë Twitter

“Drejtuesit e Google thonë se kanë pasur bisedime paraprake me Twitter në muajt e fundit për të studiuar mundësitë për blerjen e kompanisë ", Shkruan Wall Street Journal.

“Bisedimet në këtë moment nuk jkanë arritur në asnjë përfundim,” tha gazeta duke cituar burime financiare të këtyre faqeve.

Kompanitë tashmë si blerësit e mundshëm thonë se faqja sociale është vlerësuar deri në 8 dhe 10 miliard dollarë " . / bw /