Grate e futbollistave te EURO 2008 ne fushe...

Grate e futbollistave te EURO 2008 ne fushe…

[b]Shumica e burrave, zakonisht merren me tre gjera, grate futbolli dhe politika, sidomos e dyta, ka zene vend te vecante keto dite, per shkak te EURO qe ka filluar ketu e disa dite.

Ketu keni 11 e posacme te grave te futbollisteve qe do te marin pjese ne organizimin. Ju thjesht shijojini…[/b]

Portier: Ne kete vend nuk do te ishte tjeter pervecse gruas se Bufon (Italia) Alena Serenova. Sic e shikoni edhe vete, veshtire se topi do te shqitet prej saj…[attachment=2:3ks8by9u]alenaseredovabuffonkeeper_m.jpg[/attachment:3ks8by9u]
Mbrojta 1: Bukuri e ashper por edhe teknike… nga gruaja e Kristjan Kivu (Rumania), ?delina Elisi.
[attachment=1:3ks8by9u]chivudefender_m.jpg[/attachment:3ks8by9u]
Mbrojtja 2: Rozaria Panuci (Italia) gruaja e mbrojtesit te njohur te Romes, nderthur bukurine dhe … levizje te thjeshta.
[attachment=0:3ks8by9u]panuccidefender_m.jpg[/attachment:3ks8by9u]

Mbrojtja 3: Valentina Zabrota (Italia), mund te mos i pelqente jeta ne Spanje, por do ta mbajne mend mire per shume kohe …[attachment=2:jsv9hj5o]zabrotadefender_m.jpg[/attachment:jsv9hj5o]
Mbrojtja 4: ?ani ?ajtan gruaja e mbrojtesit te Real Madritit Sergio Ramos (Spanja), e cila ka marre pozicion … per EURO.
[attachment=1:jsv9hj5o]nanigaitandefender_m.jpg[/attachment:jsv9hj5o]
Qender 1: ??emi Lenuar, gruaja e Klod Makelele (Franca) bukuri dhe eksperience bashke.
[attachment=0:jsv9hj5o]makelelemid_m.jpg[/attachment:jsv9hj5o]

Qender 2: ?ksana Anderson, bukuri suedeze e zonja qe te ngacmoje edhe skuadrat e tjera.
[attachment=2:3ou6ssc3]wilhelmssonmid_m.jpg[/attachment:3ou6ssc3]
Qender 3: Anin Bing, gruaja e Svenson (Suedi), sigurisht me te tilla gra ne qender, qendra eshte ceshtje suedeze.
[attachment=0:3ou6ssc3]sxenssonmid_2008_6_10_13_56_20_m.jpg[/attachment:3ou6ssc3]
Qender 4: Nereida Gajardo, ka qellim te martohet me Kristian Ronaldo (Portugalia) dhe te beje shume femije me te, dhe mes nesh kjo… e kush nuk do te donte te bente femije me te!
[attachment=1:3ou6ssc3]ronaldomid_b.jpg[/attachment:3ou6ssc3]

Sulm 1: Belen Rodrigez, e dashura e sulmuesit te Italise, Marko Borielo, qe mund te mos marri shume kohe ne pjesemarrje te EURO, por e sigurte qe nuk do te ndjeje vetmi.
[attachment=1:3hc1ql2r]borieloatt_b.jpg[/attachment:3hc1ql2r]
Sulm 2: Silvia Fan Der Fart, gruaja e qendersulmuesit te Amburgut, besoj se fjalet jane te teperta, loja qe beri hollandezi ne ndeshjen e kaluar i thote te gjitha…
[attachment=0:3hc1ql2r]vanderfaaartatt_b.jpg[/attachment:3hc1ql2r]

Si perfundim cili mendoni se eshte pozicioni qe gjykon perfundimin e nje ndeshjeje??? :lol: :no1: :roll:

© Lirenti.com

Po te luanin keto, jam e sigurt se nuk do mbetej njeri pa pare futboll, do i shikoje burrat te ngulur para ekranit :lol: :lol:

u pa pune, do behemi futbollista :smiley: hahaha

krejtt futbollistat i kan grat e mirraa valla :smiley:

Lol rovi, duhet te besh ca shkembime, kane ndryshuar partneret me njeri tjetrin :smiley: