Hajduti mer demshperblim nga personi qe vodhi

Pronari i nje aktiviteti privat “kapi mat” nje prej punonjesve te tij duke plotesuar nje cek ne emer te tij me firmen e pronarit te tij.Ceku kish nje vler prej 845 lira ose 1000 euro.

Pronari pasi e kapi i vari ne qafe nje tabele ku shkruhej<<Jam hajdut.Kam vjedhur 845 lira dhe po shkoj ne polici, dhe u nisen ne kembe deri ne rajonin me te afert te policise.
Atje punetori pranoi fajin dhe u la lire…
Por nuk mbaron me kaq historia…punetori i cili kish ngelur i shokuar nga e gjithe kjo mesele vendos te mari hak ndaj punedhenesit te tij.Keshtu ai vendos ti beje nje denoncim pronarit te tij per shkelje te te drejtave personale dhe ne gjyq fiton :stuck_out_tongue:
Gjyqi vendosi qe pronari duhej ti paguante nje gjobe prej 15000 eurosh punetorit te tij hajdut :o
Prandaj beni kujdes se mos e pesoni edhe ju ndonjehere hahahahah :slight_smile:

Me ne fund qe nje hajdut del i zgjuar :smiley: