help

Pershendetje.Me nevojitet ndihma juaj>Shume e thjesht dhe e lehte eshte ndihma juaj>e dim se te gjithe kemi facebook pse mos me ndihmu.ju lutem shume kur te hyni ne fb klikoni ne kete link kur ta shihni foton time emri emiljan kameraj bone like foton pemen me rc cola.me nevojitet shume ndihma juaj.nese ka mundesi sigurisht

      • Updated - - -

like like like please?me ndihmoni