HERE Maps tani edhe në Android, iOS në 2015 (video)

Nokia ka leshuar zyrtarisht versionin per Android te aplikacionit te vet per harta, HERE Maps. Aplikacioni ne fjale per momentin eshte i disponueshem per shkarkim nga perdoruesit e Android ne versionin Beta (i paperfunduar, faze zhvillimi dhe testuese nga perdoruesit) dhe deri tani ai eshte ne gjendje te perkrahe navigimin me ze, qindra vende te botes, POI dhe me e mira mbi te gjitha: Navigimi offline.

Perdoruesit e iOS sikunder duhet te presin edhe pak (sipas ekipit zhvillues te HERE Maps, aplikacioni per iOS mund te vije ne 2015) ndersa ata me Android mund ta shkarkojne ate qe tani nga Google Play Store.

//youtu.be/k9P3xf85R1w