Heroizmi i prinderve tane

Shpesh sjell ndermend prinderit e mi, mendoj per jeten e tyre te veshtire, per sakrificat e tyre. Si prinderit e mi jane te gjithe prinderit, nga momenti qe krijuan nje familje lane menjane deshirat endrrat e tyre dhe ju perkushtuan familjes, pasi kushtet e jeteses ishin shume te veshtira.